Schilderwerk in Rijssen en omstreken

Als vakschilder sta ik voor kwaliteit van het schilderwerk. Een goede opbouw van het verfsysteem heeft als resultaat dat uw woning jarenlang beschermd is tegen weersinvloeden van buitenaf. Om een goed verf systeem te bieden gaan wij als volgt te werk: Afwassen van uw houtwerk, primeren van kaal gekomen delen, kitvoegen vervangen, voorlakken en aflakken met een hoogwaardige lakverf. Door deze duurzame aanpak is uw woning of bedrijfspand beter bestand tegen alle weersomstandigheden.

Jan Nijsink Schilderwerken maakt gebruik van hoogwaardige lakken zoals: Sigma & Sikkens. Wij kunnen u professioneel (kleur) advies geven over verschillende lakverven voor zowel binnen als buitenwerk. Vraag naar onze mogelijkheden en we werken samen met u tot het gewenste resultaat.

Zie hieronder onze schilderwerk referenties

Interesse in ons vakwerk?

U zoekt een echte allround vakschilder die alle omvattende werkzaamheden voor u kan uitvoeren? Dan bent u bij Jan Nijsink Schilderwerken aan het juiste adres. Door ruim 40 jaar aan vakervaring in de gehele schildersbranche zorg ik ervoor dat alles in topkwaliteit wordt afgeleverd.

CONTACT

Voor advies, informatie en/of een offerte