Behangservices in Rijssen en omstreken

Als schildersbedrijf zijn we vakkundige behangers. We werken uw wanden af met materialen glasvlies, renovlies, sierbehang en materialen die vallen onder zeer luxe wandbekleding zoals:exclusief behang en vliesbehang. Wandafwerking en behangwerk vraagt afstemmen op uw wensen. Het behandelen van glasvlies en renovlies vraagt overleg. Niet elk materiaal en afwerklaag biedt optimaal resultaat. Dit verschilt van gesauste muren, met saus afgewerkt, tot het afwerken met een afneembare toplaag. Als behangers zijn we gespecialiseerd in sierbehang met of zonder patronen. Dit vraagt afstemmen als het gaat om de hoeveelheid behang. Vraagt u gerust naar onze mogelijkheden. We stemmen graag af op uw wensen.

Als schildersbedrijf zijn wij ervaren en vakkundige behangers. Wij werken uw wanden af met materialen zoals: glasvlies, renovlies, sierbehang en materialen die vallen onder zeer luxe wandbekleding zoals: exclusief behang en vliesbehang. Naar afstemming met de klant werken wij uw wanden af naar uw wens. Door een persoonlijk gesprek met de klant kunnen wij advies op maat geven wat betreft de afwerking van de wanden met als optie een afneembare toplaag.

Zie hieronder onze behangwerk referenties

Interesse in ons vakwerk?

U zoekt een echte allround vakschilder die alle omvattende werkzaamheden voor u kan uitvoeren? Dan bent u bij Jan Nijsink Schilderwerken aan het juiste adres. Door ruim 40 jaar aan vakervaring in de gehele schildersbranche zorg ik ervoor dat alles in topkwaliteit wordt afgeleverd.

CONTACT

Voor advies, informatie en/of een offerte